Adres/Telefoon/Openingstijden/Waar te vinden/Parkeren/Aanleggen

Harold Visser
Joke Koudstaal
Wolsumerketting 5  
8774 PL Wolsum (vlakbij Bolsward)
tel: (0515)569908
b.g.g.: 06-22273586 
info @ kootjebijdebrug.nl (zonder spaties)

Openingstijden:

Ma   Gesloten, alleen geopend voor kanoverhuur op reservering
Di    10.00 - 21.30 uur*
Wo  10.00 - 18.00 uur   
Do   10.00 - 21.30 uur*  
Vr    10.00 - 18.00 uur
Za   10.00 - 21.30 uur*
Zo   10.00 - 18.00 uur

* eindtijd i.v.m. (mogelijk) avond-kanoen en avond-arrangementen, het terras is in dat geval geopend tot 21.30 uur. In ander geval is ons terras om 18.00 uur gesloten.

Waar kunt u parkeren?

Waar kunt u Kootje bij de Brug vinden?

Met de auto
Vanaf de A7 tussen Sneek en Bolsward, neemt u afrit 19 'Nijland', richting Oudega/Blauwhuis/Wolsum. Na ongeveer 2 minuten bereikt u op de kruising, van weg en water Kootje bij de Brug. Ingang bij de brug.  Waar kunt u parkeren?

Navigatie
Voor een bezoek aan Kootje bij de Brug gebruik dan de volgende gegevens: Wolsumerwei  8774 PL Wolsum. Als u aan  de noordkant van de grote witte ophaalbrug bent gearriveerd, bent u op uw bestemming. Hier bevindt zich ook de hoofdingang van Kootje bij de Brug.

Met de fiets
Kootje bij de Brug is gesitueerd in Wolsum. Dit is het bijna het geografische middelpunt van de gemeente Súdwest-Fryslân. Dit dorpje ligt tussen Blauwhuis en Nijland en is gesitueerd tussen de fietsknooppunten 12 en 13. Er zijn verschillende fietstochten die langs ons bedrijf komen: de Helftstedentocht of de Zesstedentocht, de Lytse Marren Fietstocht, de Oersettersfietstocht, de Nationale fietsroute de Evacué, de Dames van Hoogend en  het Butertonkje (zie ook  fryslansudwest).

Wandelen 
Kootje bij de brug ligt op ongeveer op een half uur loopafstand van het stadje Bolsward. Er is zijn twee wandeltochten die  langs ons bedrijf komen: wandeltocht het Oordje en wandeltocht De Ald Lears (zie ook fryslansudwest).

Varen
Kootje bij de Brug ligt aan de Wymerts, een staande mastroute,  tussen Bolsward en Sneek|IJlst. Het is vanuit Bolward 15 minuten varen naar Kootje bij de Brug. Vanuit IJlst is het ongeveer 30 minuten varen naar Kootje bij de Brug. Aanleggen bij de gemeentelijke aanlegplaats.

De twee mooiste vaartochten van Friesland komen bij ons langs: Rondje Súdwest en de Middelseevaarroute (gelegenheid om aan te leggen aanwezig) (zie ook fryslansudwest)


 


Kootje bij de Brug, kanoverhuur, Paviljoen a/h water in een rustieke omgeving van Friesland