Parkeren | Navigatie

Navigatie
Voor een bezoek aan Kootje bij de Brug of de start van uw fietsroute, gebruik dan de volgende gegevens: Wolsumerwei  8774 PL Wolsum. Als u aan  de noordkant van de grote witte ophaalbrug bent gearriveerd, bent u op uw bestemming. Hier bevindt zich ook de hoofdingang van Kootje bij de Brug.

parkeerplaatsen (voorkeur)
vindt u aan de noordkant van de witte ophaalbrug. Graag parkeren in de betreffende parkeervakken. Zijn deze twee plaatsen bezet kijk dan verder hieronder.

parkerennoord.jpg
Meer (langs) Parkeerplaatsen
Deze parkeerplaatsen, aan de erftoegangsweg, treft u aan langs de schuur aan de wegzijde. Het is toegestaan (onbeperkt) hier te parkeren.  
stoep.gif

cv

5 Parkeerplaatsen op eigen terrein Kootje bij de Brug
Deze bevinden zich aan de achterkant van ons bedrijf. U slaat bij de driesprong af naar het Wolsumerketting. Na 100 meter komt u bij de parkeerplaatsen van Kootje bij de Brug. Er zijn 6 parkeerplaatsen (rode p's.
Het is mogelijk dat deze parkeerplaatsen moeilijk bereikbaar zijn vanwege geparkeerd woon- en werkverkeer van respectievelijk aanwonenden en een tweetal bedrijven. U kunt in dat geval ook parkeren bij de groene p's (zie overzichtsplaatje hieronder). U kunt bij de groene p's parkeren met twee wielen op de grasrand.  Deze parkeerplekken zijn uitermate geschikt om te parkeren voor de Helftstedentocht en de Lytse Marrenfietstocht.
stoep.gif

parkeren.jpg
  

Kootje bij de Brug, kanoverhuur, Paviljoen aan het water in een rustieke omgeving van Friesland