'Praam varen' met electrische Friese praam en Table d' Hôte (of BBQ)

Boot en Hôte (Praamvaren met schipper en nadien: 'Table d' Hôte')
Heerlijk 3 à 4 uren  uren varen in een prachtige grote Friese Praam met schipper. Na de vaartocht  een 3 gangen Table d'Hôte (eten wat de pot schaft).
U vertrekt rond 14.00 uur met de electrische Friese praam met schipper voor een tocht over de nieuwe Reidmarroute richting de Lytse Marren, Reidmar, Sipkemar en 't Vliet. U maakt een mooie rondvaart over deze meren.

rat.jpg hartmanmeer3.jpg
Varen richting IJlst met een rondvaart door de grachten

hartmanbolsward.jpg
Rondvaart door de grachten van Bolsward

Na de vaartocht meert u rond 16.30 / 17.30 uur weer aan bij Kootje bij de Brug. Op het terras kunt u nog even nagenieten van uw tocht. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur gaat u aan tafel voor het Table d'Hôte menu met een heerlijk boerenijsje tot besluit. Prijs: € 42,50 pp  Inclusief vaartocht en een drie gangenmenu (minimaal  12 personen, minder  personen in overleg). Bij aanvang voor € 5,- extra: koffie met warm appelgebak met een bolletje boerenijs.  Vooraf een lunch voor € 9,50: ('Fryske Beantsjesop'  met een gegrilde sandwich). Zie ook arrangementen.

Ook kunt u de praamvaren vanuit IJlst met een historische 'praam' . U start de tocht vanaf de Geeuwkade in IJlst en maakt een prachtige rondvaart. Na uw tocht gaat u op eigen gelegenheid naar bij Kootje bij de Brug voor verdere invulling van uw arrangement.

Neem contact op.
 
 

         
Kootje bij de Brug, Kanoverhuur, Roeibootverhuur, Theetuin a/h Water in een rvoorustieke omgeving van Friesland