'Praam varen' met electrische Friese praam en Table d' Hôte (of BBQ)

Speciaal in 2020:  Table d' Hôte  arrangement (eten wat de pot schaft, 3 gangen) 
Nu ook in combinatie met varen in een Friese boerenpraam of grote sloep met schipper. Max 8 personen (twee gezinnen)  Richtlijn 2 x 4 personen  (met Covid-protocol)! Uitsluitend op reservering! Prijs 47,50 pp

Boot en Hôte (Praamvaren met schipper en nadien: 'Table d' Hôte')
Heerlijk varen in een prachtige electrische Friese Praam met schipper. Na de vaartocht  een 3 gangen Table d'Hôte (eten wat de pot schaft).
U vertrekt rond 15.00 uur met de  Friese praam met schipper voor een twee uur durende tocht over de nieuwe Reidmarroute richting de Lytse Marren, Reidmar, Sipkemar en 't Vliet. U maakt een mooie rondvaart over deze meren (rondvaart richting Bolsward is ook mogelijk).

rat.jpg hartmanmeer3.jpg
Varen richting IJlst met een rondvaart door de grachten

hartmanbolsward.jpg
Rondvaart door de grachten van Bolsward

Na de vaartocht meert u weer aan bij Kootje bij de Brug. Op het terras kunt u nog even nagenieten van uw tocht. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur gaat u aan tafel voor het Table d'Hôte menu met een heerlijk boerenijsje tot besluit. Prijs: € 47,50,- pp  inclusief vaartocht en een drie gangenmenu (maximaal 8 personen, minder  personen in overleg). Bij aanvang voor € 5,- extra: koffie met warm appelgebak met een bolletje boerenijs.  Vooraf een lunch voor € 9,50: ('Fryske Beantsjesop'  met een gegrilde sandwich). Zie ook arrangementen.

Ook kunt u de praamvaren vanuit IJlst met een historische 'praam' . U start de tocht vanaf de Geeuwkade in IJlst en maakt een prachtige rondvaart. Na uw tocht gaat u op eigen gelegenheid naar bij Kootje bij de Brug voor verdere invulling van uw arrangement.

Neem contact op.
 
 

         
Kootje bij de Brug, Kanoverhuur, Roeibootverhuur, Theetuin a/h Water in een rvoorustieke omgeving van Friesland