Onze Visie

De hedendaagse samenleving wordt gekenmerkt door een voortdurende economische haast en een gedrevenheid die aangewakkerd wordt door uitdagende droombeelden. Stress, individualisme en burn-out zijn de verschijnselen van deze tijd.

foto

Tegenhangers propageren al jaren termen als "down-shiften" of "onthaasten". Het moet niet gaan om de kwantiteit van leven maar om de kwaliteit ervan. Oorspronkelijk(heid) is daarbij ons thema.

Als mens probeer je bewust te leven. In relatie met jezelf, de ander en de omgeving. Maar die samenleving zet deze driehoek voortdurend onder spanning. Wel weer tijd gaan nemen voor jezelf, de ander en de omgeving is wat ons betreft het credo. Opdat je bewuster mens bent, bewuster leeft.

Vanuit dit oogpunt bestaat ons bedrijf. Wij willen een ander geluid zijn, of misschien beter, een ondertoon, die invulling wil geven aan de laatste gedachte. Die deelnemer van onze rationele samenleving kan aktief kanoën in de natuur, 'zichzelf' voelen en 'zichzelf' zijn. Die mogelijkheid biedt onze kanoverhuur. Genieten van de rust en ruimte tijdens het kanovaren, of heerlijk genieten van een moment in ons Paviljoen aan het water in een rustieke omgeving van Friesland.

Door wat minder te 'jakkeren' blijft er tijd over voor een ontspannen leven. Misschien niet 'live life to the max', maar wel 'live life and relax'.

Joke en Harold